1-op-1 Breathwork sessie

Jouw mentale- en lichamelijke opruimsessie!

1-op-1 Breathwork sessie

Jouw mentale- en lichamelijke opruimsessie!

Ervaar ruimte in jezelf!

Een 1-op-1 breathwork sessie is dé gelegenheid om kennis te maken met breathwork. Het is een mooi middel om jezelf weer eens goed tegen het licht te houden en op te schonen wat je niet meer dient. 

Je krijgt inzicht in waar je staat, wat je tegenhoudt, en wat je te doen staat. Breathwork is hét middel om jouw proces kracht bij te zetten en te ondersteunen.

Elke breathwork sessie is anders maar na afloop voel jij je sowieso lichter en ervaar je ruimte in jezelf.

Jij bent veilig!

Tijdens deze sessie word je op een integere en veilige manier begeleid.

Samen onderzoeken we het thema waaraan je wilt werken en activeren we de bijbehorende spanning in het lichaam. 


Na de breathwork sessie kom je in eigen tempo weer terug in je lichaam en word je weer bewust van je omgeving. Je krijgt daarna de gelegenheid om jouw ervaring te delen onder het genot van thee, fruit en chocolade. 


Duur: 2,5 uur

Prijs: € 193,60

"Laat los wat je niet meer dient"

Dit zeggen de vrouwen die jou voor gingen over een 1-op-1 sessies

‘Met knikkende knieën naar binnen, vol rust en vertrouwen naar buiten’ 

Met knikkende knieën stapte ik bij Shirley naar binnen. Doodeng vond ik het, wat ging er gebeuren, wat kon ik verwachten? 

 

Het viel me al gauw op dat ik me zo ontzettend op mijn gemak voelde, iets wat ik niet snel heb bij iemand. Shirley legde precies uit wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten, dat stelde mij wat meer gerust. 

 

Er volgde een bijzondere sessie waarin ik heftige gebeurtenissen met bijbehorende emoties losliet die ik al jaren onbewust met mij mee sleepte. Door de fijne begeleiding van Shirley kon ik me volledig overgeven en voelde ik dat alle emoties die in mij naar boven kwamen er volledig mochten zijn. 

 

Het nagesprek waarin we bespraken wat ik zojuist beleefd had, was ook ontzettend fijn en zeker onmisbaar in dit proces. 

 

Trots op mezelf en met een grote dankbaarheid voor wat ik net had meegemaakt stapte ik weer naar buiten. 

 

De volgende dag werd ik wakker met een rust in me, die ik al maanden niet had gevoeld. Ik ben helemaal om en zal zeker weten nog vaker bij Shirley naar binnen stappen, maar dan zonder de knikkende knieën, want die waren nergens voor nodig.

Lisa Doornekamp
‘Ik voelde me na de sessie direct lichter en bepaalde zaken waren ineens heel helder voor me’

Ik vond het opzich niet eng om bij Shirley een 1-op-1 breathwork sessie aan te gaan, omdat het vertrouwen tussen ons al aanwezig is. Ik vond het echter wel spannend wat er uit de sessie zou komen en hoe ik het zou beleven. Ook was ik die dag, en eigenlijk de hele week al, emotioneel en daarmee kwam ik binnen. 

 

Shirley stelde me gerust en gaf me een adem instructie om in mijn lichaam te komen. Daarna stelde ze vragen om te achterhalen welk thema er speelde en waar de spanning, rondom dat thema, zich bevond in mijn lichaam. Shirley liet me bij deze spanning zijn, het te erkennen, te voelen en te beschrijven, waardoor de spanning verminderde. Vervolgens liet Shirley me tijdens de sessie deze spanning door ademen. 

 

Tijdens de ademsessie was ik bij, in het hier en nu, en toch zat ik in mijn eigen bubbel, mijn eigen ruimte. Het was heel bijzonder. 

 

Ik heb tijdens de sessie inzichten en antwoorden op mijn vragen gekregen, via de beelden die ik doorkreeg. Ook heb ik veel lichamelijke sensaties, zoals tintelingen en kramp ervaren, en kwamen emoties vrij. 

Ik voelde me na de sessie direct lichter en bepaalde zaken waren ineens heel helder voor me. 

 

Shirley stelde me tijdens de sessie gerust en gaf duidelijk aan wat ik moest doen. 

 

Ik heb de sessie als bijzonder en fijn ervaren. Ik ga dit zeker doen. Daarbij heeft Shirley passie voor wat ze doet en dat brengt ze over. 

Rowena Pracht

Boek nu jouw 1-op-1 sessie 

Gun jezelf die mentale- en lichamelijke opruim sessie


je bent het waard!