Breathwork Ceremonie

Gun jezelf YOU-time tijdens de Breathwork Ceremonie

Breathwork Ceremonie

Gun jezelf YOU-time tijdens de Breathwork Ceremonie

Ervaar ruimte in jezelf!

De Breathwork Ceremonie is een vrouwencirkel waarbij je helemaal tot jezelf kan komen. Er is geen oordeel, er zijn geen verplichtingen, het is simpelweg YOU-TIME!

Het is niet zomaar een ceremonie, het is een retreat dag waarbij je wordt ondergedompeld in rust en verbinding. 

Ervaar een prachtige dag, geheel in het teken van verbinding!

Tijdens de ceremonies van zaterdag 19 en zondag 20 augustus word je op een integere en veilige manier begeleid.  Je omringt jezelf met gelijkgestemde vrouwen en samen ervaar je Yin Yoga, Mantra's en Breathwork


Het is dag zonder oordeel of verplichtingen, waarbij het simpelweg YOU-TIME is:

  • Je ervaart de verbinding met jezelf
  • Je verbindt jezelf met prachtige gelijkgestemde vrouwen
  • Je ervaart de zachtheid en kracht van vrouwelijke energie
  • Je released wat je niet meer dient en maakt ruimte voor nieuwe inzichten
  • Je vertrekt aan het eind van de dag met een gevoel van rust en verlichting richting huis

Gun jij jezelf deze dag?

19 augustus 2023

20 augustus 2023

Komt dit niet gelegen?

"Laat los wat je niet meer dient"

Dit zeggen de vrouwen die jou voor gingen over de ceremonie

‘Zelfs in mijn hoofd was het rustig, daar waar het normaal heel druk is.’ 

“Toen ik de Breathwork Ceremonie voorbij zag komen, dacht ik enerzijds: “Dit ga ik doen!” en aan de andere kant dacht ik: “No way!” Maar wat ben ik blij dat ik me toch heb aangemeld. 


Het was een bijzondere en mooie ervaring. Shirley had alles top geregeld en stelde mij op allerlei manieren gerust. Eigenlijk voelde ik me vanaf de eerste minuut, op de locatie van de yurt, goed. Ik voelde me fijn en goed met alles en iedereen om me heen. 


Ik heb deze Breathwork Ceremonie als een hele mooie dag ervaren. Het heeft me meer rust en inzichten gegeven. De dagen erna voelde ik me nog steeds kalm, rustig en goed. Zelfs in mijn hoofd was het rustig, daar waar het normaal heel druk is. 


Na deze ervaring wil ik zeker vaker een breathwork sessie bij Shirley doen. Ik ben heel benieuwd wat het me nog meer kan brengen. 


Bedankt Shirley en alle meiden die deelname aan deze Breathwork Ceremonie.”

Lindsey van Dam
‘Ik wist niet dat wat je meemaakt in je leven, in je lijf wordt opgeslagen en voor blokkades kan zorgen.’

“Ik was een van de gelukkige vrouwen die mocht deelnemen aan de try-out breathwork ceremonie. Wat een bijzondere dag!


De ceremonie vond plaats op een prachtige locatie, in een sfeervolle yurt. Shirley had alles tot in de puntjes geregeld. Uit je comfortzone stappen door te dansen, het bespreken van je intentie, vertrouwen in elkaar stellen; verschillende oefeningen die ervoor zorgden dat iedereen zich op haar gemak voelde. 


Ik wist niet dat wat je meemaakt in je leven, in je lijf wordt opgeslagen en voor blokkades kan zorgen. Zeker, ik ben door een moeilijke periode gegaan maar ik voel me goed en zit lekker in mijn vel. Ik ben een gelukkig en dankbaar mens. Wat ik heb meegemaakt dacht ik verwerkt te hebben. Ik verbaasde me er weleens over dat nergens last van lijk te hebben en dat ik na tegenslag zo gemakkelijk door kan met mijn leven. 


De breathwork sessie maakte echter veel in me los. Ik wist en voelde overduidelijk waar het verdriet vandaan kwam en het voelde goed dat dit los kwam. Ik voelde Shirley’s aanwezigheid tijdens het proces. Ze wist precies waar ze ondersteuning kon bieden. 


Ik ben blij dat ik mezelf deze ervaring heb gegund en dankbaar voor deze dag. Deze sessie voelt als een mooi begin en ik kijk uit naar een volgende sessie.”

Jonina Olij

Neem deel aan de Breathwork Ceremonie

Gun jezelf die mentale- en lichamelijke opruim sessie


je bent het waard!