Release & Reset

Breathwork – Coaching Traject

Release & Reset

Breathwork – Coaching Traject

Weg met die belemmeringen!

Je voelt dat je regelmatig tegen oude en pijnlijke stukken aan loopt. Je wilt die stukken achter je laten maar je hebt overtuigingen en patronen die je hierin belemmeren. Je weet dat de manier waarop jij je altijd staande hebt gehouden, je niet langer verder brengt. Je voelt dat je verbinding met jezelf ergens bent kwijtgeraakt.

Met het Breathwork - Coaching Traject: Release & Reset krijg jij de kans je belemmeringen te doorbreken en de verbinding met jezelf te herstellen. 

Waarom Release & Reset helpt

 • Je duikt 7 maanden lang de diepte in 

 • Je onderzoekt jouw pijnlijke stukken 

 • Tijdens 1-op-1 breathwork sessies ga je deze pijnlijke stukken releasen

 • Je verwerkt zowel mentaal als lichamelijk jouw trauma stukken

 • Je creëert ruimte en verlichting in je hoofd en lichaam

 • Je doorbreekt belemmerende overtuigingen en patronen

 • Je ontwikkelt meer veerkracht en zelfverzekerdheid

 • Je vergroot de compassie naar jezelf 

 • Je herstel de verbinding met jezelf

 • Je maakt een plan om na het traject verder te kunnen

Hoe Release & Reset helpt


Fase I: Releasen


In deze fase ga je jouw onderdrukte gevoelens, emoties, en trauma onder ogen komen en de lading hiervan verlichten. 


Samen pellen we jouw lagen af om tot de kern te komen van je belemmerende overtuigingen en patronen. Je geeft hier erkenning aan en released tijdens de 1-op-1 breathwork sessies de emoties die daarbij horen. Fase II: Compassie


In deze fase ga jij de compassie naar jezelf vergroten. 


Samen onderzoeken we welke schuldgevoelens, schaamte, ongepaste verantwoordelijkheid en onzekerheid je nog in de weg zitten. Tijdens de breathwork sessies ga jij jezelf bevrijden van alles dat je nog in de weg zit. 


Jij mag met compassie naar jezelf gaan kijken!Fase III: Reset


In deze fase ga je aan de slag met je toekomstige zelf en is de reset van jouw leven gestart. 

 

Onder begeleiding stel jij een plan op waarmee je na dit mooie traject aan de slag gaat. Uiteraard krijg je tools mee die je hierbij gaan ondersteunen. 

Wat krijg je?

 • Intakegesprek via Zoom

 • 12 maanden toegang tot de online coaching omgeving 

 • 7 Breathwork sessies van 2,5 uur per sessie

 • 3 Coachinggesprekken via Zoom

 • Mogelijkheid tot What's Ap contact bij vragen

 • Nazorg via Zoom binnen 4 weken na einde traject

Laat jij jouw ware licht weer schijnen?

Ben je bereid om jezelf te committeren aan een proces van releasen en resetten? Je eigen verantwoordelijkheid te dragen en de touwtjes terug in handen te nemen?


Start dan jouw proces tijdens het Release & Reset traject!

Dit zeggen de vrouwen die jou voorgingen over het Release & Reset traject

‘Ik heb inzicht gekregen in de kern van waar mijn overtuigingen en patronen vandaan komen.’ 

Iets meer dan een half jaar geleden begon ik mijn breathwork traject Release & Reset bij Shirley. Wat een mooie ervaring is dit geweest. 


Het traject heeft me veel inzichten gegeven. In het begin moest ik door veel lagen heen, waarbij ik onderdrukte emoties en gevoelens heb doorvoelt, waarna ik mezelf heb kunnen bevrijden van onderdrukte emoties en herinneringen. Ik heb deze verwerkt en een plekje kunnen geven. Shirley heeft me hierin goed ondersteund en begeleid. 


Ook heb ik inzicht gekregen in de kern van waar mijn overtuigingen en patronen vandaan komen. Ik heb ontdekt dat deze overtuigingen en patronen niet zijn wie ik werkelijk ben. Dit geeft me kracht en gevoel van zelfstandigheid om vanuit mezelf keuzes te gaan maken. 


Ik merk dat ik door het traject in positieve zin ben veranderd. 

Ik blijf zeker met regelmaat bij Shirley komen. Het voelt heel vertrouwd en fijn om breathwork en coaching bij haar te doen. 


Dank je Shirley. Je bent een mooi mens. 

Marinel Schreurs 
‘Ik durf nu eindelijk keuzes te maken op basis van mijn gevoel. Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen."

Na een heftig trauma vorig jaar, ben ik op Retreat gegaan in Ibiza. Ik kwam daar voor het eerst in aanraking met breathwork. Op aanraking van de spaceholder daar, kwam ik in contact met Shirley. 


Ik ben onder andere met de begeleiding van het Release & Reset Traject, dat Shirley aanbiedt, door zoveel lagen heen gegaan. Zo heb ik een groot stuk verdriet van het trauma kunnen verwerken en weet ik dit verdriet steeds meer te dragen. 


Naast het trauma dat ik een plek heb kunnen geven, ben ik ook dichterbij mijn eigen kunnen en mijn essentie gekomen. Ik heb een ruimere bewustwording gekregen en leerde daarbij veel onjuiste overtuigingen, die ik in mijn leven door de jaren heen heb opgebouwd, te herkennen en los te laten. 


Mijn leven lang was ik vooral bezig met mijn wereld af te stemmen op een ander en/of aan andermans verwachtingen te voldoen. Ook al ging dit ten koste van mezelf. Maar wie was ik nou eigenlijk? Wat wilde ik nou echt? Door middel van breathwork kon ik steeds dieper landen in mezelf en daadwerkelijk voelen wat ik wil. 

Ik kwam het afgelopen jaar steeds meer uit mijn hoofd en landde meer en meer in mijn lichaam en bij mijn eigen gevoel. Ik durf nu eindelijk keuzes te maken op basis van mijn gevoel. Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik veel van mezelf hou!

Linda R.

Release & Reset

Het traject is weer volop in ontwikkeling en zal in het najaar starten!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de startdatum?

Schrijf je dan in op de wachtlijst en garandeer als eerste jouw plek voor de Early Bird prijs!