Waarom Inner Compassion Community?

Ontdek de missie en visie

Waarom Inner Compassion Community?

Ontdek de missie en visie

125+

Vrouwen geholpen

75+

1-op-1 sessies gedaan

5+

Ceremonies

"Jij voelt dat je jouw plek volledig mag innemen"

Inner Compassion Community helpt je de verbinding met jezelf te herstellen. Het helpt je uit je hoofd te gaan en jouw lichaam te laten spreken. 

Je vergroot hiermee de compassie naar jezelf en je leert jouw innerlijke kompas te ijken. Je leert weer de touwtjes in handen te nemen en vergroot je veerkracht. Jij voelt dat je jouw plek volledig mag innemen.

Lees meer

Visie & Missie

"De wereld een stukje mooier maken"

De visie van Inner Compassion Community is dat de wereld een stuk mooier wordt op het moment dat onderdrukte emoties erkenning krijgen en de wond die het trauma achter heeft gelaten met liefde wordt erkend en verlicht.  

Het is de missie van Inner Compassion Community om elke vrouw de ondersteuning en tools te geven waarmee zij zich kan bevrijden van haar blokkades,  waarna zij in haar kracht komt te staan en haar bijdrage kan leveren aan een mooiere wereld.

Hieruit zijn de drie pijlers van Inner Compassion Community ontstaan. 

Deze worden los van elkaar aangeboden, maar leiden in combinatie met elkaar tot bijzondere resultaten. 

"Inner Compassion Community is erop gericht lichaam en geest
weer met elkaar in verbinding te brengen."

Heb jij het idee dat er meer in je zit dan wie je nu bent, maar komt het er niet uit? Je loopt vast in patronen waar je elke keer in stapt en je hebt overtuigingen die jou belemmeren om verder te komen. Er zijn gevoelens, emoties en trauma’s die je hebt onderdrukt en waar je nu niet meer bij komt. Je reageert overmatig of je bent juist afgestompt. Je voelt je continu onrustig en opgejaagd. Je vertoont vluchtgedrag door te hard te werken, altijd maar door te gaan, of te snel afleiding en verleiding te zoeken. Je vergelijkt jezelf vaak met anderen, waardoor je onzeker bent geworden over wat je kan en wie jij bent. Je hebt moeite om voor jezelf op te komen en houdt altijd rekening met anderen, zelfs als dit ten koste gaat van jezelf. 

Herken jij jezelf hierin? Dan is het waarschijnlijk dat je de verbinding met jezelf kwijt bent en je al veel te lang rondloopt met onderdrukte gevoelens, emoties, en onverwerkt trauma. 

Dat is niet zo gek. Je hebt geleerd te rationaliseren en maakt een gewoonte van overdenken. Je hebt overlevingsmechanismen ontwikkeld om te kunnen omgaan met de pijn, de angst en het verdriet dat je hebt ervaren in je leven zodat je ‘normaal’ hebt kunnen functioneren. Je hebt trauma en emoties ver weggestopt en ervaart dat nu in stress, belemmerende overtuigingen, zelf-destructieve patronen, en lichamelijke klachten. Jouw overlevingsmechanismen hebben je geholpen te komen waar je nu bent, maar helpen je nu niet meer en werken zelfs tegen je. 

Inner Compassion Community is erop gericht lichaam en geest weer met elkaar in verbinding te brengen. Door weer gevoel in je lichaam te herkennen en te kunnen erkennen waar dat gevoel vandaan komt, vergroot je jouw zelfvertrouwen en veerkracht. Je mag weer verzachten en vertrouwen op je intuïtie.

Breathwork pijlers

Coaching traject

Coaching is gericht om op cognitief niveau te achterhalen waar de kern ligt van jouw patronen, jouw belemmerende overtuigingen, en hoe je deze kunt doorbreken. Zodat je kunt resetten om zelfverzekerder en veerkrachtiger in het leven te staan. 

Breathwork

Hierbij ga je op muziek met verschillende ademhalingstechnieken aan de slag zodat je jouw onderdrukte emoties en trauma’s kan laten doorstromen. Dit zorgt voor ruimte en verlichting in het lichaam en de geest.

Het laten doorstromen van emoties creëert ruimte voor het verkrijgen van nieuwe inzichten, nieuwe stimulerende patronen en overtuigingen. Daarnaast ontwikkel je door breathwork om opnieuw vertrouwen te krijgen in je lichaam om jouw gevoel van zelfbeschikking te vergroten. 

Sister Tribe

Sister Tribe staat voor de verbinding met jezelf en de verbinding met andere vrouwen. Vrouwen waarbij jij herkenning vindt en waarmee je kunt delen en helen. 

Voor het helingsproces is het van groot belang om gezien en gehoord te worden door gelijkgestemden in een vertrouwde omgeving. De Sister Tribe biedt hiervoor de gelegenheid. 

Mijn verhaal

Inner Compassion Community is zomaar ontstaan. Hier heb ik zelf een heel proces voor moeten doorlopen. 

Het is een lang verhaal maar als ik periodes achter laat, ben ik niet eerlijk naar wie ik was en wie ik nu ben. 

Het is voor mij kwetsbaar om te delen, maar wellicht herken je jezelf in mijn proces of haal je inspiratie uit mijn verhaal. Om die redenen laat ik je toe in mijn leven.

Ik omarm alle periodes en ben dankbaar dat mijn lichaam en geest me hebben gebracht waar ik nu ben! Ik gun jou datzelfde gevoel van dankbaarheid en verlichting.