THE ILLUMINATION RETREAT

Verlichting & Glans

THE ILLUMINATION RETREAT

Verlichting & Glans

"Kies jij dit keer voor jezelf?"

Zeg je te vaak ' ja' tegen anderen, maar hierdoor een 'nee' tegen jezelf? Heb je moeites met keuzes maken en je grenzen te stellen?

Stap je te vaak in jouw oude patronen en heb je de moed om deze aan te kijken en achter je te laten?

Wil je uit je hoofd en in je lichaam zakken?

Ga dan van 11 t/m 17 mei 2024 mee naar het magische Ibiza en kies voor jezelf!

Lees meer

"Illumination staat voor verlichting en glans, en dat is precies waar we dit retreat aan gaan werken"

Heb jij het idee dat er meer in je zit dan wie je nu bent, maar komt het er niet uit?

Je loopt vast in patronen waar je elke keer in stapt en je hebt overtuigingen die jou belemmeren om verder te komen. Er zijn gevoelens, emoties en trauma’s die je hebt onderdrukt en waar je nu niet meer bij komt. Je reageert overmatig of je bent juist afgestompt. Je voelt je continu onrustig en opgejaagd. Je vertoont vluchtgedrag door te hard te werken, altijd maar door te gaan, of te snel afleiding en verleiding te zoeken. Je vergelijkt jezelf vaak met anderen, waardoor je onzeker bent geworden over wat je kan en wie jij bent. Je hebt moeite om voor jezelf op te komen en houdt altijd rekening met anderen, zelfs als dit ten koste gaat van jezelf. 


Herken jij jezelf hierin? Dan is het waarschijnlijk dat je de verbinding met jezelf kwijt bent en je al veel te lang rondloopt met onderdrukte gevoelens, emoties, en onverwerkt trauma. Het is tijd dat jij je hiervan mag verlichten!


Illumination staat voor verlichting en glans, en dat is precies waar we dit retreat aan gaan werken.Praktische zaken

Je verblijft een week lang in de prachtige villa Can Xumeu in de Atzaro Vallei op Ibiza. Deze villa ligt op 5 km van het strand, 17 km van Ibiza stad en op 20 km van het vliegveld. 

Zaterdag 11 mei 2024 ben je halverwege de middag welkom in de villa. Je wordt opgehaald van het vliegveld en kan dan je koffers neerzetten om op eigen initiatief nog even het eiland verkennen, of je neemt direct een duik in het zwembad.

Het programma start zondag 12 mei. We ontbijten, lunchen en dineren gezamenlijk en je deelt met een andere prachtige vrouw een kamer.

Gedurende de dag hoef jij nergens aan te denken. Laat lekker dat horloge af, laat de telefoon op de kamer en wees in het moment. Ik begeleid je door de hele dag een. 

Tot en met donderdag 16 mei is het retreat progamma en sluiten we af met een gezellig etentje buiten de villa.

Vrijdag 17 mei is de dag dat we afscheid nemen. Je hebt dan een vrije dag in de villa tot jouw vlucht vertrekt of jij op eigen initiatief nog een aantal dagen blijft om de week te laten integreren en te genieten van Ibiza. Er is uiteraard vanaf de villa transfer naar het vliegveld. 

Wat krijg je?

Intake bij aanmelding

Human Design reading voorafgaand aan het retreat

Een check-in hoe het met je gaat vlak voor we elkaar op Ibiza zien

Coaching om jouw blokkades en patronen te achterhalen

Breathwork

MET transmissie

Diverse workshops zoals 'innerlijk kind werk' en 'leven naar jouw kernwaarden'

Vision board

Verbinding met gelijkgestemde vrouwen

Uitstapjes zoals de Hippie markt

Zes overnachtingen in de prachtige villa

Drie maaltijden per dag 

Transfer van en naar Ibiza Airport

YOU-TIME!!!