04 juli 2023 
in Reviews
1 min. leestijd

"Door middel van breathwork kon ik steeds dieper landen in mezelf en daadwerkelijk voelen wat ik wil."

"Na een heftig trauma vorig jaar, ben ik op Retreat gegaan in Ibiza. Ik kwam daar voor het eerst in aanraking met breathwork. Op aanraden van de spaceholder daar, kwam ik in contact met Shirley. 

Ik ben onder andere met de begeleiding van het Release & Reset Traject, dat Shirley aanbiedt, door zoveel lagen heen gegaan. Zo heb ik een groot stuk verdriet van het trauma kunnen verwerken en weet ik dit verdriet steeds meer te dragen. 

Naast het trauma dat ik een plek heb kunnen geven, ben ik ook dichterbij mijn eigen kunnen en mijn essentie gekomen. Ik heb een ruimere bewustwording gekregen en leerde daarbij veel onjuiste overtuigingen, die ik in mijn leven door de jaren heen heb opgebouwd, te herkennen en los te laten. 

Mijn leven lang was ik vooral bezig met mijn wereld af te stemmen op een ander en/of aan andermans verwachtingen te voldoen. Ook al ging dit ten koste van mezelf. Maar wie was ik nou eigenlijk? Wat wilde ik nou echt? Door middel van breathwork kon ik steeds dieper landen in mezelf en daadwerkelijk voelen wat ik wil. 

Ik kwam het afgelopen jaar steeds meer uit mijn hoofd en landde meer en meer in mijn lichaam en bij mijn eigen gevoel. Ik durf nu eindelijk keuzes te maken op basis van mijn gevoel. Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik veel van mezelf hou!

Dank je wel lieve Shirley. Ik ben je voor altijd dankbaar voor jouw ondersteuning in deze zoektocht. Ik vond het ook erg fijn dat we spiritueel veel raakvlakken hadden en elkaar konden vinden in elkaars ervaringen op dit gebied. "

Heel veel liefs,

LindaOver de schrijver
Reactie plaatsen